ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Συστημικής Θεραπείας Θεσσαλονίκης.

Το Ινστιτούτο Συστημικής Θεραπείας Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να στηρίξει άτομα, ζευγάρια, οικογένειες, ομάδες και οργανισμούς σε φάσεις εξέλιξης, αλλαγής ή κρίσης. Παράλληλα στοχεύει να συμβάλει στην εφαρμογή και διάδοση της συστημικής θεωρίας και πρακτικής.

 

Κατανοούμε κάθε συμπεριφορά μέσα στο πλαίσιό της, ως κρίκο μιας αλυσίδας αντιδράσεων και γεγονότων. Στόχος μας είναι η πρόκληση και στήριξη διαδικασιών, μέσα από τις οποίες θα αναδυθούν εναλλακτικές δυνατότητες που θα ταιριάζουν περισσότερο στους ενδιαφερόμενους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς μας είναι ο σεβασμός στους ανθρώπους και η υψηλή ποιότητα.

 

Από το Νοέμβριο 2014 το Ινστιτούτο Συστημικής Θεραπείας Θεσσαλονίκης είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ινστιτούτων Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA-TIC).

 

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή αν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού για συνεδρία ή να δηλώσετε συμμετοχή σε κάποια ομάδα ή κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Οι ομάδες και τα σεμινάριά μας μπορούν να πραγματοποιηθούν και στα αγγλικά ή γερμανικά μετά από αίτημα των ενδιαφερομένων.

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ευχόμαστε να βρείτε εδώ αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας,
Βιργινία Ιωαννίδου

Χριστίνα Λαγογιάννη

 

«Να δρας πάντα έτσι, ώστε να αυξάνεται ο αριθμός των επιλογών»
Heinz von Foerster